Welcome to Hyundai Kia Forums!

 


Go Back   Hyundai Kia Forums > Kia Forums > Kia Minivan / Crossover / SUV Forums > Kia Sedona Forum

Notices

Kia Sedona Forum Forum for discussions regarding the Kia Sedona


Hyundai and Kia Forum: Have no clue
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-16-2016, 10:39 AM
bill huff bill huff is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Age: 67
Posts: 1
Default Have no clue

I own a 2005 kia sedona. The engine light started coming on and it sais it needed a crankshaft position sensor. After I replaced the sensor the engine light came on and it said the camshaft position sensor needed replacing. After I replaced it. codee for 02 sensor came up. After I replaced it I get code p0300 mutiple misfires. I have changed plugs and wires HELP!!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:27 PM.


Advertisements
cars connected social network cars connected social networking app for ios cars connected social networking app for android


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
hyundaikiaforums.com recognizes that "Hyundai", "Kia", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of the Hyundai Motor Company. These terms are used for identification purposes only. hyundaikiaforums.com is not affiliated in any way with the Hyundai Motor Company, Hyundai, Kia or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 hyundaikiaforums.com. All rights reserved.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Hyundai or Kia? Check out your options at the links below: